neoTV

Download neoTV for PC/Laptop/Windows 7,8,10.

We provide neoTV 1.535 APK file for Android 4.0.3+ and up.
neoTV is a free Video Players & Editors app.
It\’s easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for neoTV 1.535 APK without any modifications.

The average rating is 3.97 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about neoTV then you may visit Neotel Macedonia support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. neoTV is the property and trademark from the developer Neotel Macedonia.

Модерниот начин на живеење бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа на кој и да е смарт уред, секаде каде што има интернет.

Преземете ја апликацијата и добијте 30 дена тест период!

neoTV апликацијата ви овозможува:
• Паузирање, премотување и снимање на програмата во живо
• Прегледување на снимената содржина
• Снимки од целата програма од последните 3 дена од националните канали
• Електронски програмски водич
• Родителска контрола

Апликацијата е достапна бесплатно за два смарт уреда во рамките на пакетот neoTrio кој вклучува Android™ уред за гледање на LCD или CRT телевизори, неограничен интернет за дома и бесплатна фиксна телефонска линија.

Повеќе информации побарајте на www.neotv.mk

НАПОМЕНА:
* За користењето на апликацијата неопходна е интернет конекцијата. Во случај да ја користите апликацијата на мобилен интернет, а за да избегнете евентуални дополнителни трошоци, препорачуваме да проверите во договорот со вашиот мобилен оператор колку интернет сообраќај имате вклучено во рамките на претплатата.
** Користењето на апликацијата е достапно исклучиво на територијата на Република Македонија.

Version: 1.535

File size: 7.63MB

Requires: Android 4.0.3+

Package Name: com.inellipse.neotel

Developer: Neotel Macedonia

Updated: November 04, 2018

Price: Free

Rate 3.97 stars – based on 378 reviews

How to Play neoTV on PC,Laptop,Windows

1.Download and Install Mumu Player Android Emulator.Click "Download Mumu Player" to download.

2.Run MuMu Player Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search neoTV and download,

or import the apk file from your PC Into MuMu Player to install it.

4.Install neoTV for pc.Now you can play neoTV on PC.Have fun!