ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip

Download ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip for PC/Laptop/Windows 7,8,10.

We provide ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip 1.5 APK file for Android 4.1+ and up.
ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip is a free Entertainment app.
It\’s easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip 1.5 APK without any modifications.

The average rating is 5.00 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip then you may visit Shiko Televizon 24 – Shqip Tv Live support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip is the property and trademark from the developer Shiko Televizon 24 – Shqip Tv Live.

ShikoTv 24 eshte nje program qe ju mundeson qe te shikoni kanalet shqiptare live kudo qe te ndodheni ne bote, mjafton te keni internet dhe do mund te ndiqni kanalet shqiptare te televizioneve falas por edhe te atyre me pagese si dhe kanale te dedikuar per femije, filma, dokumentare, sport, muzik, etj.

Nese keni mundesi na vlersoni me 5 yje nqs ju pelqen ShikoTv 24 si dhe mos harroni ta shperndani me miqte tuaj dhe nese ndonje kanal nuk punon per momentin ju sugjerojme ta provoni serisht pas 2 – 5 minutash pasi rikthehet vet online se kanalet jane stable 99% te kohes kshuqe mos na vlersoni me 1 yll nese nje kanal nuk ben per momentin nese kanali vazhdon te mos punoje na shkruaj ne facebook qe ta rregullojme 🙂

Kujdes! Ju Rekomandoj Nje Paisje Siper Versionit Android 5.0 Por Dhe Me Version Me Te Ulet Ben Por Mund Tju Japi Dhe Probleme 🙂

Version: 1.5

File size: 16.89MB

Requires: Android 4.1+

Package Name: com.shikotv24_v5

Developer: Shiko Televizon 24 – Shqip Tv Live

Updated: February 17, 2019

Price: Free

Rate 5.00 stars – based on 21 reviews

How to Play ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip on PC,Laptop,Windows

1.Download and Install Mumu Player Android Emulator.Click "Download Mumu Player" to download.

2.Run MuMu Player Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip and download,

or import the apk file from your PC Into MuMu Player to install it.

4.Install ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip for pc.Now you can play ShikoTv 24 v5 – Shiko Tv Shqip on PC.Have fun!