TvMAK.Com – SHQIP TV

Download TvMAK.Com – SHQIP TV for PC/Laptop/Windows 7,8,10.

We provide TvMAK.Com – SHQIP TV 7.0 APK file for Android + and up.
TvMAK.Com – SHQIP TV is a free Video Players & Editors app.
It\’s easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for TvMAK.Com – SHQIP TV 7.0 APK without any modifications.

The average rating is 4.10 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about TvMAK.Com – SHQIP TV then you may visit Arlind Pajaziti – Shqip – App support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. TvMAK.Com – SHQIP TV is the property and trademark from the developer Arlind Pajaziti – Shqip – App.

Ky aplikacion ju mundeson te shikoni kanale shqip ne telefonin tuaj Android.
Aplikacioni eshte LEGAL dhe te gjitha Kanalet procesohen ne serverat tone dhe jane stabile, me kualitet te larte dhe pa nderprerje.
Ky app punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+).

TvMak eshte platforme televizive pa pagese te cilen mund ta shikoni nga Kopjuteri juaj, nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TE GJITHA KANALET QE I TRANSMETOJME NE PLATFORMEN TONE KEMI LEJE ME SHKRIM NGA TELEVIZIONET PERKATESE

(Nese doni edhe tv juaj te jete pjese e kesaj platforme na kontaktoni ne www.TvMAK.Com)

Version: 7.0

File size: 6.25MB

Requires: Android +

Package Name: ap.tvmak.com

Developer: Arlind Pajaziti – Shqip – App

Updated: May 18, 2018

Price: Free

Rate 4.10 stars – based on 759 reviews

How to Play TvMAK.Com – SHQIP TV on PC,Laptop,Windows

1.Download and Install XePlayer Android Emulator.Click "Download XePlayer" to download.

2.Run XePlayer Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search TvMAK.Com – SHQIP TV and download,

or import the apk file from your PC Into XePlayer to install it.

4.Install TvMAK.Com – SHQIP TV for pc.Now you can play TvMAK.Com – SHQIP TV on PC.Have fun!

0 Comments

Leave a reply